3.13.2010

Momente...

Sunt momente in care as vrea sa pot pleca. Oriunde. Si aici cred ca e un loc in care pot pleca, imi pot exprima gandurile ideile, imi descarc datele, si le printez. As vrea sa le pot da Erase, dar nu e atat de simplu cum e cu un PC, de ce nu avem si noi functii ce pot fi editate? Sa umblam in amintirile rele , sa le modificam, sau macar sa le stergem... pentru ca dor, si dor f. tare, si nu am nici cea mai mica idee cum as putea sa fac sa nu se mai repete, poate daca m-as teleporta, ar fi o solutie... Nu inteleg cum unii oameni (bine... uneori nici nu stiu daca pot sa numesc om acea persoana) pot fi atat de... fixati pe un singur lucru. Tot ceea ce e important e banul, si atat, mai mult nu poate, se limiteaza la atat, alte lucruri nu exista pentru el. Niciodata nu sunt indeajuns de buna, niciodata nu fac nimic bine, si asta ar trebui sa ma faca sa fiu mult mai perseverenta sa nu mai am parte de ideile lui, de rautatea pe care o arata, nu se simte si el singur? eu cred ca as fi devastata inauntru, si asa ma distruge el destul, presupun ca o sa vina si timpul lui candva. Oare e fericit cand face rau? Chiar asa se manifesta unii oameni? Multe intrebari fara raspuns, dar tot ce imi doresc este sa nu imi mai pese, sa nu fiu ca ceilalti, sa nu ma schimb, sa raman asa, sa nu ma las influentata.... Vreau sa ajung sa pot sa ajut lumea cum facea Michael Jackson, vreau sa ofer tot ce pot, tot ce am, tot ce sunt.
Pauza. am sa revin :*

3 comments:

Liviu Mihai said...

Vei creste. Vei vedea ca si cei care au o singura "fixatie" sunt la fel de singuri ca si tine. Il vei intelege, il vei compatimi si vei trece mai departe. In singuratatea voastra va veti complace. Nu poti schimba lumea. Ea te schimba pe tine. Daca poti ramane asa cum esti acum? Doar daca vrei sa termini intr-un azil de nebuni. Cum vine asta? O data cu varsta vin si responsabilitatile. La 30 de ani nu te vei mai putea comporta ca la 20 de ani si nu, nu vei dori aceleasi lucruri ca si acum. Nu inseamna maturizare, ci eficienta. Sa cauti drumul mai scurt catre... "fericire".

ankkutza said...

ma refeream sa nu ma schimb din alt punct de vedere, nu sa nu mai cresc, normal ca o sa cresc, normal ca o sa am alte idei la 30 de ani si alte nevoi, e logic. Momentan sunt aici. Doar ca nu vreau sa devin o persoana rea si invidioasa si egoista. cam asta era ideea...

Anonymous said...

Interesant,cred ca ai trecut prin multe schimbari..