11.19.2008

Limita

Da play si citeste :D

Ma plimb desculta prin desert. Nisipul fin usor ating si simt cum ma gadila cald… Si in jur totul e gol. Totul e la vedere. Deschis catre lume si inchis catre oameni. Colorat catre mare si alb negru catre strada… Zambet catre tine si pierdere in suflet. Alergand catre ceva, mereu undeva, dar fara rost, mereu pe fuga, dar cu ce scop ? Asurzit de inferioritate si totusi….
Vise desarte dar usor speranta isi face loc. Vise colorate in mii de culori dar nu sunt perceptibile… sunt de neatins… departe. Un zambet strain pe chipuri atat de cunoscute, unde’s cele de odinioara… Zambete gratis, fara ascunzisuri ?Ne pierdem odata cu timpul ?Vreau sa ma regasesc… UNDE SUNT ?Trupul e aici. Dar eu ? Eu unde sunt ?Aici ? Acolo ? Stai asa, sunt inauntru. Captiva in propriul trup. Pana si sufletul meu e limitat in lumea noastra limitata plina de cunostinte limitate intr-o mare de ganduri limitate. Cand se termina limitele ?
Pocnesc din degete si nu se intampla nimic, nu ma trezesc, si eu credeam ca-i un vis.Credeam ca pot sa trec mai departe, sa nu ma impiedice nimic. M-am inselat ? Pai daca nu e vis atunci………… atunci….. M-am limitat.

2 comments:

Anonymous said...

marfa :D

Ana said...

si eu te-am adaugat http://anutza1985.blogspot.com/