7.16.2008

La o cana de vorba...

Nu e nimic special azi. Doar o zi de vara ploioasa... and i love it! damn it... Simplu dar totusi influenteaza starea ta de spirit... ciudat nu?

Deseori avem tendinta de a incerca sa obtinem ceva ce nu putem avea... si cand primim acel "ceva" nu mai este la fel de valoros. Si cu ploaia la fel. Cat erau 39 de grade la umbra doream cu ardoare sa fie mai racoare... ca deh... e prea cald. Si acum ca ne-a invaluit ploaia si vremea racoroasa ne plangem de vreme. Totul, dar chiar cred ca totul este un paradox. Nimic nu ne multumeste indeajuns.

Si nu se rezuma doar la vreme, actionam la fel in orice situatie... Obtinem job-ul dorit , dar apoi nu ne multumim cu salariu, programul, colegii sau poate seful.. who knows what else? Seriously, be happy with what you have, sure does feel better.

In plus... drumul catre reusita si el te macina , iti mai sterge din entuziasm si toata bucuria ta pentru a-ti urma visul... mai intalnesti cate o piedica din cand in cand.. uneori mai mare si renunti simplu spunand "eu nu pot sa fac asta" sau "e prea greu de indeplinit". Nimic nu e imposibil

Uneori e nevoie de vointa, si ca sa vezi, ea in majoritatea situatiilor lipseste. Asa'i mai simplu, sa te complaci intr-o situatie mediocra in loc sa tintesti cat mai sus. If anyone knows a remedy for lack of will, please give a reply.

Will we ever know how to appreciate anything we have? even life..........

No comments: